Je vindt KindeRdam kinderopvang nu ook in hartje stad!
Je vindt de kinderopvanglocaties van KindeRdam in veel wijken in Rotterdam, maar nu ook 6 locaties in Rotterdam Centrum. Dat is fijn voor ouders die werk en/of wonen in het centrum willen combineren met een fijne, professionele kinderopvang.

Onze kinderopvanglocaties in Rotterdam Centrum zijn niet alleen heel centraal gelegen, ze bieden ook net iets extra’s door iedere dag vers bereide warme maaltijden te serveren. Op onze locaties krijgen kinderen alle ruimte om talenten te ontplooien, de wereld te ontdekken en mooie herinneringen op te bouwen. Kortom, een heerlijke plek om op te groeien! En dat geldt natuurlijk voor alle locaties van KindeRdam.

Onze kinderopvanglocaties in Rotterdam Centrum

Meer weten of inschrijven?
Wil je meer weten over kinderopvang in Rotterdam Centrum? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Dat is gedurende de Coronacrisis helaas niet live mogelijk, maar we vertellen je graag online alles over.

E-mail: klantadvies@kinderdam.nl
Telefoon: 010 44 300 36Vraag een rondleiding aan!

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op voor een afspraak. Zet bij 'Opmerkingen' naar welke dagen/dagdelen je voorkeur uitgaat.

Naam ouder:*
Telefoonnummer:*
E-mail:*
Soort kinderopvang*
Locatie:*
Opmerkingen:*

KindeRdam hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens. Vraag je een rondleiding aan, dan vragen we je alleen om persoonsgegevens die we nodig hebben om deze rondleiding in te kunnen plannen. Door het versturen van dit formulier geef je ons uitdrukkelijk toestemming deze gegevens hiervoor te gebruiken. We gaan vertrouwelijk om met deze gegevens en stellen ze niet beschikbaar aan derden. 

Nieuwsgerig naar de andere kinderopvanglocaties van KindeRdam? Bekijk ze hier!